bhpos-bert
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Bhpos-bert] trinket


From: Madeleine Rosario
Subject: [Bhpos-bert] trinket
Date: Mon, 9 Oct 2006 20:58:55 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


White House photo by Kimberlee Hewitt. Bush delivers a statement on North Korea from the Diplomatic Reception Room of the White House, Monday, Oct. Als daar gaten in zitten loop je alsnog een risico.
Handig, vooral de 'combi view' van kaart- en satellietbeeld. White House photo by Kimberlee Hewitt.
Het is belangrijk dat dat verandert - vandaar die 'Day Against DRM'. DRM krijgt de kans om zich heen te grijpen als een gezwel, omdat het grote publiek zich nog niet bewust is van de impact van deze technologie.
Het zijn machines waar een volk zijn toekomst mee kiest. Je vult je naam, GSM nummer en medicatierooster in en op de juiste tijden ontvang je een SMS-je.
Bush delivers a statement on North Korea from the Diplomatic Reception Room of the White House, Monday, Oct. Dat is een heilzaam mechanisme, daar moet je niet aankomen.
Zodra de impact hoog is, valt dat vertrouwen volledig weg en controleer je alles.
De machines moeten verzegeld en beveiligd worden opgeslagen.
In de democratie is het essentieel dat volksvertegenwoordigers controleren, en dat uitvoerders zich controleerbaar opstellen. However, the ban on its use in medical experiments appears to be lifting, Dyck noted.
Je controleert, en laat pas door als je ervan overtuigt bent dat alles in orde is. Toen ik vanavond terugkwam stond hij inderdaad weer netjes rechtop, zonder veel zichtbare schade. De machines moeten verzegeld en beveiligd worden opgeslagen. Dat wil zeggen: zolang de impact klein is, ben je bereid een beperkt risico te lopen en een zeker vertrouwen te geven. De bewegingsenergie wordt omgezet in electriciteit, waarmee het huis 's nachts wordt verlicht.
in plaats van de lift, zeggen we dan. De bewegingsenergie wordt omgezet in electriciteit, waarmee het huis 's nachts wordt verlicht.
Dat wil zeggen: zolang de impact klein is, ben je bereid een beperkt risico te lopen en een zeker vertrouwen te geven. Inderdaad, musica est Dei donum optimi - muziek is Gods grootste geschenk. Na iedere stem dient de machine een 'kassabonnetje' uit te spugen met daarop uitsluitend de dag, de lokatie en de uitgebrachte stem. Ik hoop van harte dat Joustra en de marechaussees nu op hun beurt een grap aan het maken waren, en zich achteraf uitvoerig hebben bescheurd om de serieuze reactie van de media. Sinds de oprichting van de actiegroep volg ik de mailinglist, en ze hebben beslist een valide punt. De stemmen worden opgeslagen op een verwisselbaar medium; aan het eind van de dag worden alle verwisselbare media naar een verzamelpunt gebracht en uitgelezen.
Niets van wat de passagier zegt of doet mag op welke wijze dan ook invloed uitoefenen op de mate van controle. White House photo by Kimberlee Hewitt.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]