bug-panorama
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

asleep


From: Sidney Clarke
Subject: asleep
Date: Fri, 29 Sep 2006 19:20:19 +0700

Met name internet en de vele toepassingen ervan, zoals e-mail en web, zorgen voor een enorme ontwikkeling van het communicatieverkeer en hebben in de afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. Nee, klinkt het eensgezind, waarop hij van onder de tafel een emmer vol grind haalt die hij gedeeltelijk bij in de vaas giet.
Telefoon, e-mail, instant messaging en de storende klop op de deur maakt het voor ondernemers onmogelijk om geconcentreerd te werken. "Wat moet u onthouden? Uw Goed Recht belde tienmaal naar de klantenservice of de helpdesk van de geselecteerde bedrijven en instellingen.
Bij Delta moet de beller het langste wachten, gemiddeld tweeenhalve minuut.
De meeste keren reageerde de Belastingtelefoon met: tuut.
Is ontsnappen mogelijk?
Wel te hopen voor hem dat hij dan ook wordt teruggebeld. Verantwoord ondernemen, heet dat. De maanden juli en augustus, waarin veel medewerkers met vakantie zijn, geven nog een verdere terugval te zien. 'Indien uw vraag beantwoord is, verzoeken wij vriendelijk doch dringend de verbinding te verbreken'.
Daarom is het enorm druk. Informatie- en communicatietechnologie speelt een belangrijke rol om virtualisering in organisaties te faciliteren.
Zo vinden we een hoger percentage medewerkers dat met werkdrukklachten te kampen heeft in kennisintensieve organisaties die met virtuele teams werken. Op dit punt faalt de fiscus met het in praktijk brengen van de slogan 'Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker'.
Het kwam ook voor dat er wel een verbinding tot stand kwam maar dat het contact werd verbroken.
Dit keer bracht de invoering van de no-claimregeling voor ziekenfondsverzekerden extra drukte met zich mee.
Zonder die 'beveiliging' heeft men vaak het gevoel pas in de namiddag echt productief te kunnen worden, als de grootste bulk berichten is weggewerkt.
Wie problemen met zijn Packard Bell-computer heeft en telefonisch hulp zoekt bij het customer contact center, moet over een ijzeren geduld beschikken. Ook in de zorgsector, waar veel werk van nature laatsgebonden is, wordt in de helft van de organisaties mobiel gewerkt.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]