c-prog-book-questions
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[C questions] decentralize pay phone


From: Horace Stewart
Subject: [C questions] decentralize pay phone
Date: Thu, 12 Oct 2006 00:06:49 +0100
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Volgens de deelnemers kunnen de voordelen van klachtenmanagement aanzienlijk zijn.
Bij grotere ondernemingen en de overheid zijn leidinggevenden minder geneigd om tijdens hun vakantie aan de arbeid te gaan.
Juist door deze informatie te gebruiken zie je dat organisaties meer klantgericht en met minder fouten gaan opereren. De rest moet langer wachten. Dan is het heel prettig als die taken worden uitgevoerd door professionals die vaak sneller werken, hun eigen netwerken hebben en veel ervaring inbrengen.
In het zakenleven is er sprake van internationalisering van markten en telkens snellere technologische ontwikkelingen. Persoonlijk contact is het duurste medium, maar resulteert in de hoogste interactie.
Ook telefonische toezeggingen worden niet of te laat nagekomen.
Ook op het gebied van real time marketing is deze sector zeer vooruitstrevend, met name via internet. Volgens het concern is het te vroeg om te zeggen of het systeem overal zal worden toegepast.
De professionals die worden ingehuurd, moeten maar net de sfeer in het bedrijf aanvoelen en de juiste toon weten te treffen. Gevraagd naar zijn reactie op de website www. Jules Odekerken van ISS-Interfoon: 'Uit onderzoek weten we dat de klantcontactafhandeling steeds bepalender wordt voor de merkbeleving en merkkeuze van merken. Uit de resultaten blijkt dat de telecom- en mediasector ver op de anderen voorloopt doordat ze deze vorm van marketing toepassen in callcenters.
Het initiatief wordt volledig bij de klant gelaten. Je kunt niet anders dan iets aan je bereikbaarheid doen. Een vraag aan nummer twee, de Belastingtelefoon, kost al snel een half uur. Een vijfde gaf aan meer dan vier uur per dag te telefoneren.
Doordat de klant zelf contact zoekt via een callcenter, website of bezoek aan een vestiging, leidt dit vaker tot een positief resultaat dan traditionele aanbiedingen via marketingkanalen.
Adresgegevens worden nauwelijks gevraagd. Het wordt allemaal wat zakelijker en dat is even wennen voor de meeste bedrijven. Ze vertrouwen er niet op dat het bedrijf zonder hen doordraait.
Lemmink noemt als risico van de slechte bereikbaarheid dat langetermijnrelaties met merken worden verziekt.
Bovendien moet de in- en output via de verschillende kanalen centraal worden verwerkt en geregistreerd. Voor het eerst in twee jaar waren er meer ondernemers met een stijging van omzet en opdrachten dan met een daling. Ze vertrouwen er niet op dat het bedrijf zonder hen doordraait.
Telefoon, e-mail, instant messaging en de storende klop op de deur maakt het voor ondernemers onmogelijk om geconcentreerd te werken. Massamediaal contact is, gezien de omvang van de doelgroep die men probeert te bereiken, relatief het goedkoopst maar onpersoonlijk.
Want met zulk dralen wordt de marketingbelofte niet waargemaakt.
Dat begrijpt de klant tenminste, terwijl loze beloftes juist leiden tot een lagere vertrouwensbasis, die veel meer schade kan aanrichten. Medewerkers van contactcenters zitten gemiddeld zeven uur per dag aan de telefoon. Tachtig procent geeft aan dat dit meer is dan vijf jaar geleden.
De inspectie zal de huisartsen aldaar op hun verantwoordelijkheid wijzen.
Massamediaal contact is, gezien de omvang van de doelgroep die men probeert te bereiken, relatief het goedkoopst maar onpersoonlijk.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]