cassiopeia-generic
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Cassiopeia-generic] mundane


From: Sampson Weeks
Subject: [Cassiopeia-generic] mundane
Date: Fri, 13 Oct 2006 17:03:39 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


com - Pay Per Click Affiliate Information! Driekwart gaf aan dat jezelf blijven beter werkt dan acteren.
Driekwart geeft nog altijd aan geen insourcing toe te passen. Men kan zoeken op bedrijfsnaam of merknaam. Bij eenderde van de ondernemers die deze wijze van draadloos werken kennen en gebruiken, werken zelfs alle medewerkers op deze manier.
Dell vergat die stelregel en verkoos productie boven service. No automated attendants and a policy to answer phones within three rings.
com - Pay Per Click Affiliate Information!
Laat de klant betalen voor het stellen van vragen.
Bovendien kan er worden afgestapt van de autoresponse systemen die worden ingeschakeld bij bepaalde standaard vragen. Het verwerken was een stuk lastiger.
Het boek moet de lezer helpen bij het komen tot een beslissing over het wel of niet uitbesteden van klantcontacten, en over de inrichting van de samenwerking en besturing van het contactcenter. Soepel verloopt het allemaal nog niet bij de centrale.
But sick in his bedroom, Gilliam had a revolutionary idea: Why not get the audience to pay for a movie before it gets made? Als er zaken uitbesteed worden dan gaat het hoofdzakelijk nog altijd om gesprekken als het contactcenter ge-sloten is.
Groeigoeroe Verne Harnish over het belang van klantenservice. Verwacht wordt dat het steeds lastiger zal worden, zeker nu de economische verwachtingen gunstig zijn. De telefoniste verbindt door met een volgende telefoniste. Zij profiteren daarmee van voordelen als overal aan de slag kunnen, altijd bereikbaar zijn en meer efficiency. Als er zaken uitbesteed worden dan gaat het hoofdzakelijk nog altijd om gesprekken als het contactcenter ge-sloten is.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]