cassiopeia-generic
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Cassiopeia-generic] dozen


From: Judith Murphy
Subject: [Cassiopeia-generic] dozen
Date: Wed, 18 Oct 2006 20:52:53 +0800
User-agent: Thunderbird 0.7.2 (Windows/20040707)


Maar bijvoorbeeld ook voor organisaties in de gezondheidszorg, die voorheen alleen regionaal werkten, maar door fusies ineens een veel groter verzorgingsgebied hebben gekregen.
Hierdoor zal de telefoondesk niet meer fysiek aanwezig zijn in het desbetreffende bedrijf zelf.
I scratched on the slate and he called back.
Niet voor niets onderkennen steeds meer bedrijven het nut van dergelijke nummers. Een op de de vijf vindt het stressvol om voortdurend bereikbaar te zijn. Hierdoor zal de telefoondesk niet meer fysiek aanwezig zijn in het desbetreffende bedrijf zelf.
Smulders: 'Bedrijven moeten hun IVR gaan relateren aan klantverwachtingen. 'Al jaren blijkt dat hoe fijnmaziger je binnen een organisatie belt, hoe slechter de bereikbaarheid wordt. Dat zijn lagere percentages dan voorgaand jaar! Bij grote bedrijven en bij de overheid is dat de helft. Professioneel, zakelijk, betrokken.
Het gebruik is echter zeer flexibel: doorschakelen naar alle mogelijke bestemmingen: nationaal, internationaal, mobiel, vast of VoIP.
Vraag is natuurlijk wel of je bij een hoofdnummer iemand aan de lijn krijgt die je inhoudelijk kan helpen. Provides lots of heat, lasts for hours and can be used both on and off the bike. Dat geldt met name voor managers in kleine en middelgrote bedrijven. 'Al jaren blijkt dat hoe fijnmaziger je binnen een organisatie belt, hoe slechter de bereikbaarheid wordt. Smulders: 'Bedrijven moeten hun IVR gaan relateren aan klantverwachtingen.
I might even say where I got it. Die perceptie is volgens de onderzoekers juist wat betreft groeps- en doorkiesnummers. Een op de drie, en binnen het midden- en kleinbedrijf zelfs een op de twee managers wil tijdens de vakantie bereikbaar zijn.
Vraag is natuurlijk wel of je bij een hoofdnummer iemand aan de lijn krijgt die je inhoudelijk kan helpen.
Naar verwachting zullen de meeste operators te zijner tijd deze dienst gaan leveren.
Want het in dienst stellen van het de nieuwe nummerreeks mag nooit ten koste gaan van uw telefonische bereikbaarheid! Een totaal overzicht kan naar directie of office manager gestuurd worden.
Met de indienststelling kunnen ook de eerste problemen zich voordoen. Het gebruik is echter zeer flexibel: doorschakelen naar alle mogelijke bestemmingen: nationaal, internationaal, mobiel, vast of VoIP.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]