cgitechs-public
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Cgitechs-public] piquancy big-time


From: Dan Hoover
Subject: [Cgitechs-public] piquancy big-time
Date: Thu, 19 Oct 2006 14:05:18 +0900
User-agent: Thunderbird 1.0.7 (Windows/20050923)


Als dat geen booming business kan worden? Zonder grote investeringen in kennismanagement kan direct de opbrengst worden vergroot, stelde zij. Het stikt van de parttimers en we verzuimen te groeien en te innoveren.
en Google proberen met vergelijkbare diensten een graantje mee te pikken.
Tweederde van hen is tijdens de vakantie gewoon bereikbaar voor het werk. Je toestel wordt als het ware een computer - met IP-adres - die je net als een printer of laptop aansluit op je netwerk. De vraag is in de eerste plaats wat VoIP is. Verder blijkt dat de relatie tussen service, klanttevredenheid, klantentrouw en winst niet altijd duidelijk is. Vooral de non-profit sector is begonnen met een inhaalslag.
En zeven op de tien checkt tijdens de vakantie zijn e-mail. Zonder de juiste bekabeling, telefonieservers en netwerkapparatuur is het onmogelijk om op het bedrijfsnetwerk een spraakverbinding tot stand te brengen. Voor iemand die met een vriend in het buitenland Skypt, is dat niet erg, voor een zakelijk gesprek uiteraard wel. "De uitgifte van deze nieuwe nummers betekent een extra stimulans van VOIP", aldus het ministerie. En via internet bellen naar het buitenland is leuk voor consumenten maar 'minder geschikt voor ondernemers'. en Google proberen met vergelijkbare diensten een graantje mee te pikken. In veel gevallen ontstijgen websites nauwelijks het niveau van een digitale folder. Ons vaste net is daar in ieder geval al klaar voor. Het is daarom belangrijk dat organisaties hier tijdig op in spelen. Je merkt dat als de woorden die iemand zegt deels wegvallen of met vertraging bij je binnenkomen.
En via internet bellen naar het buitenland is leuk voor consumenten maar 'minder geschikt voor ondernemers'.
Het netwerk moet dus zo ingericht worden dat spraak altijd voorrang krijgt boven zaken als e-mail en het verzenden van printopdrachten. Op de website van Skype staat zelfs de referentie van een Amerikaanse pianoleraar die - met webcam en headset - zijn leerlingen lesgeeft. Een kleine zeventig deelnemers waren aanwezig.
Het stikt van de parttimers en we verzuimen te groeien en te innoveren. Ondervraagden in deze sector zien het als noodzaak om bereikbaar te zijn in de vakantieperiode.
Hij is directeur van het Bossche telecomadviesbureau ExperiCom en werkte in het verleden als consultant bij KPN en Imtech. Zonder grote investeringen in kennismanagement kan direct de opbrengst worden vergroot, stelde zij.
Je kunt geintjes met je vrienden of vijanden uithalen of ze de stuipen op het lijf jagen. In veel gevallen ontstijgen websites nauwelijks het niveau van een digitale folder.
Het is daarom belangrijk dat organisaties hier tijdig op in spelen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]