dnarchitect-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Dnarchitect-devel] establishment medical examiner


From: Dobbin Acevedo
Subject: [Dnarchitect-devel] establishment medical examiner
Date: Wed, 11 Oct 2006 19:18:15 -0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


De laatstgenoemde optie heeft bepaalde voordelen: U hoeft geen inventaris, bureaumateriaal, meubilair en geen voorraden kopen. Het bedrijf krijgt hierdoor ook inzicht in het telefoonverkeer dat zich binnen uw organisatie afspeelt.
" Over het algemeen zijn de sectoren die al langer bezig zijn met internet hier verder in. Het lijkt tegenstrijdig, maar de specialist is helemaal zeker van zijn zaak.
Binnen deze productgroep werken telefonistes die beschikken over juridische vaardigheden, zodat uw klanten op een correcte manier te woord worden gestaan. Restaurants, het strand, het vliegtuig of gewoon thuis, allen zijn geschikt om werkzaamheden uit te voeren.
Het is echter ook een tijdrovend karwei.
Helaas maar wel begrijpelijk is dit niet gratis. Wie neemt de telefoon op?
Behalve hieraan, storen bellers zich aan nog meer zaken, zo blijkt uit het verdiepingsonderzoek.
Ook moet iemand worden aangewezen die verantwoordelijk is voor het beleid en die dus voor de directie aanspreekbaar is.
Ze blijven niet meer achter hun bureau zitten wachten tot de telefoon overgaat", verklaart Roode.
Tegenwoordig draait het meer en meer om snel reageren en het vermarkten van nieuwe producten. Dat vraagt een investering, maar het inschakelen van een bureau dat de bereikbaarheid onderzoekt is een stuk duurder.
Haar doel is het optimaliseren van klantcontacten.
Vervolgens zou hij de voortgang van de aanvraag online moeten kunnen volgen. Een op de drie, en binnen het midden- en kleinbedrijf zelfs een op de twee managers wil tijdens de vakantie bereikbaar zijn. Al snel werden zij benaderd door een aantal advocaten die van de dienst gebruik wilden maken. In de Verenigde Staten kan de wachtende beller soms aan een quiz meedoen, maar daar zijn we volgens mij in Nederland nog niet aan toe. En daarbij wordt de koppeling van de telefonie met internet en e-mailservices steeds belangrijker.
Internet is daarvoor ideaal, maar dan moet de verwachting van de klant wel worden waargemaakt, benadrukt Gerrits.
Een totaal overzicht kan naar directie of office manager gestuurd worden.
"En niet bij de bank helemaal opnieuw beginnen.
Hierin kunnen wij duidelijk zijn. Bijna bij alle VoIP aanbieders kunt u doorschakelen op dezelfde manier als bij de traditionele telecom-providers. Wie online een formulier invult en op het eind te horen krijgt dat hij binnen een paar weken antwoord krijgt, zal afhaken. Het begon als administratieve diensten of typservice. Daarom moet een helder telefoonbeleid worden geformuleerd, waar de medewerkers nauw bij betrokken worden.
Aangezien meer dan de helft van het personeel er bijna toch nooit is, is er een prima kans om de kosten te verminderen. Hoewel grootschalig ingezet, zijn IVR en voicemail nog altijd weinig populair.
Net als een telefoniste ter plekke verbindt zij wel of niet door, afhankelijk van de wensen van de betreffende medewerker. U belt dan mobiel met uw callcenterleverancier en dat regelt dan alle telefoonverkeer, tot de problemen opgelost zijn.
Enorm veel vrijheid dus.
Slechte telefonische bereikbaarheid kost meer!
Er moet in elk geval meegedeeld worden op elke termijn er zal worden teruggebeld.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]