dnarchitect-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Dnarchitect-devel] craftily linguist


From: Jim Sanders
Subject: [Dnarchitect-devel] craftily linguist
Date: Thu, 19 Oct 2006 12:54:40 +0200
User-agent: Thunderbird 0.7.2 (Windows/20040707)


Als dat zo is, is het dan wel opportuun om de intrinsieke kwaliteit van een uitgave te beoordelen op de mate waarin de publicist zich conformeert aan die journalistieke waarden en gedragswijzen? Dit keer neem ik de dagleiding voor m'n rekening.
Ik zeg wel 'ondanks de DRM', maar wellicht is 'dankzij de DRM' hier wel meer op zijn plaats. Mensen die vakkundig proofreaden, de vragenlijst professioneel onder handen nemen, helpen bij de promotie - zoek een specifieke expertise en je vindt 'm onder bloggers.
De rechten van de consument zijn slecht beschermd. Ik vraag me af of Arjan zich dat bewust is, en ik vraag me bovendien af of die labeling wel terecht is. A new article in our section on asthma lists worthwhile resources in a variety of categories, including sites around the About network, "Just the Facts". Ik vraag me af of Arjan zich dat bewust is, en ik vraag me bovendien af of die labeling wel terecht is. DRM systemen zijn totaal overbodig voor het legaal online aanbieden van auteursrechtelijk beschermde werken. Het gaat om de muziek! Q-Music is actief in Vlaanderen en Nederland.
Ik vraag me af of Arjan zich dat bewust is, en ik vraag me bovendien af of die labeling wel terecht is. you have a lot more to lose if something. De rechten van de consument zijn slecht beschermd. En DRM systemen maken het de consument helemaal niet mogelijk om te kiezen - ze maken het de consument juist onmogelijk de content af te spelen op het apparaat van hun keuze. Dezelfde avond is de CD geript en op m'n iPod gezet, de drager waarop ik de muziek kocht ligt nu ergens stof te happen in of achter of onder de CD-kast. Nieuw album van Sting met een luitenist? allemaal pdf'jes, klaar om te printen.
DRM en kopieerbeveiliging afschaffen voor CD's is je publiek blijmaken met een dooie mus. Check back every Wednesday to scan the.
Bovendien zorgen ze ervoor dat de inkomsten verdeeld kunnen worden onder alle rechthebbenden. Tegelijk is DRM - in welke vorm dan ook - geen drempel van betekenis voor de illegale handel. According to these garage security tips, that part of the house is the most vulnerable for many people.
Maar voor mij persoonlijk is de keuze voor EKc geen goede geweest. En wie dat bedragje er niet voor over had, zou ook de DRM versie niet hebben willen kopen. Geen enkele DRM heeft ooit voorkomen dat muziek in het illegale circuit opdook, en geen enkele DRM zal dat ooit kunnen voorkomen.
Het gaat om de muziek!
Of je die nu downloadt, koopt op CD, DVD, USB-stick of een Flash-memorycard doet niet ter zake.
Wie hat sich das Interesse an neuronalen Netzen entwickelt?
Are we better of doing it nonetheless? Wellicht leuk voor een volgende studie: al lezend viel het me ook op dat Arjan gedurende zijn onderzoek kon putten uit een enorme poel van kennis, kunde en vaardigheden binnen de blogosphere. En hoe meer file, hoe zuiniger je rijdt. Handig, snel en betaalbaar.
allemaal pdf'jes, klaar om te printen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]