dotgnu-libs-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Dotgnu-libs-devel] limbo


From: Carrie Barber
Subject: [Dotgnu-libs-devel] limbo
Date: Tue, 3 Oct 2006 10:12:49 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Ook telefonische toezeggingen worden niet of te laat nagekomen.
Medewerkers van contactcenters zitten gemiddeld zeven uur per dag aan de telefoon.
Wij nemen deze zomer graag voor uw bedrijf de telefoon aan. Er zijn er tot nu toe slechts zes verstrekt: aan Amicon Zorg, Brabant Water, AFAS ERP Software, LOI, ECI en aan Universal Electronics. Wachten aan de telefoon behoort tot de grootste ergernissen van de consument. Van deze sectoren weten we uit eerder onderzoek dat al een aanzienlijk aantal organisaties actief is op het vlak van virtualisering. Bij grotere ondernemingen en de overheid zijn leidinggevenden minder geneigd om tijdens hun vakantie aan de arbeid te gaan. Bedenk dat ook andere merken uit je portfolio hiervan schade kunnen ondervinden, door negatieve associaties. Nog belangrijker is dat de klant weet dat medewerkers of uzelf op vakantie zijn. Zo haalt u rust en professionele kennis in huis. NelsonHall verwacht dat die sterke groei blijft aanhouden. Veel ondernemingen maken beloften die op websites staan in de praktijk niet waar. De resultaten van het onderzoek zijn representatief voor organisaties vanaf tien werknemers in deze vijf sectoren.
Maar daarbij gaat het te vaak mis en krijgt de klant iets anders dan hij besteld heeft.
Deze opsomming is niet willekeurig. Informatie- en communicatietechnologie speelt een belangrijke rol om virtualisering in organisaties te faciliteren.
Maar we werken nu ook aan certificering van bereikbaarheid van websites. Onder leiding van ingehuurde professionals bloeien afdelingen op, ontstaan er nieuwe initiatieven en komt er meer rust en structuur in het bedrijf. En dat is geen goed teken.
Klanten worden veeleisender en kritischer.
Het gros van de onderzochte bedrijven legt zelfs een opvallend passieve houding aan de dag. De inspectie zal de huisartsen aldaar op hun verantwoordelijkheid wijzen.
Zo kan een zeer hechte band tussen uitbesteder en uitbestedingsbureaus ontstaan.
Precieze marktgegevens ontbreken tot op heden.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]