formuleweb-announce
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Formuleweb-announce] fare


From: Clarence Blake
Subject: [Formuleweb-announce] fare
Date: Tue, 26 Sep 2006 08:45:47 +0900

In veel gevallen ontstijgen websites nauwelijks het niveau van een digitale folder. Saillant detail: je kunt bij degene die gebeld wordt elk gewenst nummer in het displayschermpje tonen.
Voortaan kunnen deze ook buiten de regio worden gebruikt, mits de eigenaar zelf wel woonachtig is in het netnummergebied.
Telefonie is nog altijd het belangrijkste communicatiemiddel.
In veel gevallen ontstijgen websites nauwelijks het niveau van een digitale folder. En zeven op de tien checkt tijdens de vakantie zijn e-mail.
Het stikt van de parttimers en we verzuimen te groeien en te innoveren.
Eens kijken hoe lang het duurt voordat het idee ook hier werkelijkheid wordt. Bart van Bommel van Cendris: 'Het gebruik van vaste telefonie neemt af, waardoor steeds minder basisdata kan worden geleverd. Het geeft ook een veilig gevoel, want niemand kan ongezien binnenkomen.
De belangrijkste uitkomst is dat op telefonie niet alleen bespaard maar vooral ook verdiend kan worden. Juist in zakelijke relaties en al helemaal in het leggen van eerste contacten is dit cruciaal.
Ook bugs worden meteen doorgegeven en meteen opgelost.
De aanwezigheid van voldoende stoelen, sanitaire voorzieningen en de netheid van de wachtruimte dragen bovengemiddeld bij aan de beleving van een goede ontvangst, zo blijkt uit de NOB.
Een factor die ook spontaan door de respondenten als verbeterpunt wordt genoemd. En men wil internet uiteraard niet alleen gebruiken voor het doen van aankopen.
Ook zie je dat veel bedrijven niet de ambitie hebben om in technisch opzicht voorop te lopen.
Duitsland investeert daarentegen het meest in technologie die mobiel werken mogelijk maakt. In Nederland ligt dit precies andersom. En zeven op de tien checkt tijdens de vakantie zijn e-mail. Dat zorgt er ook voor dat de klantenservice intern serieus wordt genomen.
In dat opzicht is nog wel te merken dat de economie herstelt van een behoorlijke recessie.
Telefonie is nog altijd het belangrijkste communicatiemiddel.
Verder blijkt dat de relatie tussen service, klanttevredenheid, klantentrouw en winst niet altijd duidelijk is.
Het nieuws over de CallTheFuture.
Er is voor ons Nederlanders slechts een nadeel: de service is vooralsnog alleen in de VS beschikbaar.
Eens kijken hoe lang het duurt voordat het idee ook hier werkelijkheid wordt. Zodat de klant merkt dat het bedrijf hem echt kent.
Voortaan kunnen deze ook buiten de regio worden gebruikt, mits de eigenaar zelf wel woonachtig is in het netnummergebied.
Onder druk van de werkgever of op eigen initiatief wordt er veelvuldig doorgewerkt tijdens de vakantie.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]