gnu-search-hackers
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Gnu-search-hackers] conscience feature


From: Beck Wallace
Subject: [Gnu-search-hackers] conscience feature
Date: Sun, 15 Oct 2006 21:58:55 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Vroeger kende ik zelfs een heleboel nummers uit mijn hoofd.
Telefonie is nog altijd het belangrijkste communicatiemiddel.
Het gemiddeld aantal flexwerkers in Europa ligt beduidend lager.
Bij eenderde van de ondernemers die deze wijze van draadloos werken kennen en gebruiken, werken zelfs alle medewerkers op deze manier. Het callcenter op een andere manier inzetten kan dus effect hebben.
De opkomst van zakelijk chatten is in dit verband illustratief: banken en verzekeraars lopen hier duidelijk voorop. Een dergelijke kans mag niet verloren gaan!
" In totaal werken bij Wehkamp nu nog een kleine duizend mensen.
Men is liever trendvolger dan trendsetter. De artsen leggen uit dat een mobiele telefoon de bliksem niet aantrekt, maar de werking van de huid teniet doet, waardoor men veel ernstiger gewond raakt. Van het idee dat een callcenter slechts geld kost moeten we af.
IP-telefonie is een technologie die het bellen via het internet mogelijk maakt.
Niet meer dan logisch dat wij de consument gaan helpen', verklaart Edwin van Wijk zijn initiatief. Wij zien betere toepassingen.
Zodat de klant merkt dat het bedrijf hem echt kent. Telefonie is nog altijd het belangrijkste communicatiemiddel. Men kan zoeken op bedrijfsnaam of merknaam. Alhoewel ook daarvoor een lichte toename in gebruik is te zien. Gelukkig, praten met passagiers mag nog wel.
Vooral praten is gevaarlijk en dan met name door een telefoon. Wanneer de belangrijkste drijfveer van het uitbesteden van bepaalde delen van de dienstverlening puur financieel is, zal dat ook zijn wat je krijgt. De opkomst van zakelijk chatten is in dit verband illustratief: banken en verzekeraars lopen hier duidelijk voorop. De dienst is gratis voor consument en voor bedrijven.
De driehonderd grotendeels parttime medewerkers verhuizen mee, zo bevestigde de directie van het thuiswinkelbedrijf donderdag. Want hoe vaak komt het niet voor dat u op dat netwerkevent een gesprekspartner treft die u het liefst met charme dumpt. Het is duidelijk dat deze landen het mobiel werken sneller in de praktijk hebben gebracht dan de rest van Europa. De oplossing: Popularity Dailer. Wat denken jullie, verdwijnt het telefoonboek binnen een paar jaar?
Gelukkig, praten met passagiers mag nog wel.
Maar daarvoor is wel een heldere strategie nodig.
En dan graag iets intelligenter dan de gesprekken op Popularity Dailer.
Nijhof: "Er is in Nederland een aantal partijen dat dit aankan. Is het probleem op een adequate, snelle en klantvriendelijke manier verholpen, dan dient zich een ideaal moment aan om met de klant contact te leggen.
Zij verwachten dat deze technologie in de komende drie jaar geld bespaart en de productiviteit van de werknemers verhoogt. Maar daarvoor is wel een heldere strategie nodig. Dat zorgt er ook voor dat de klantenservice intern serieus wordt genomen.
Driekwart geeft nog altijd aan geen insourcing toe te passen. 'Bedrijven die niet opgenomen zijn in de gids, maar dit wel willen kunnen dit doorgeven', meldt Van Wijk.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]