guile-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

grade point average


From: Horace Lindsey
Subject: grade point average
Date: Fri, 13 Oct 2006 21:25:59 -0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Een derde reden is dat bedrijven procesautomatisering zelf ter hand nemen om kostenbesparingen te realiseren. org gaat als een lopend virtueel vuurtje rond en binnen een week tijd is de service al een gigantisch succes.
Het uitdelen van ijsjes en gekoelde blikjes frisdrank kan al een hele hoop doen voor het moraal. Er is voor ons Nederlanders slechts een nadeel: de service is vooralsnog alleen in de VS beschikbaar. Wereldwijd stappen klanten over op een ander bedrijf zonder dat er iets mankeert aan de service.
Hierdoor zal de telefoondesk niet meer fysiek aanwezig zijn in het desbetreffende bedrijf zelf. Zij maken de infrastructuur - het datanetwerk - gereed voor VoIP en hebben ook een helpdeskfunctie. Een kleine zeventig deelnemers waren aanwezig. Ook internetbedrijven als Yahoo! Je merkt dat als de woorden die iemand zegt deels wegvallen of met vertraging bij je binnenkomen.
De e-mail wordt bijvoorbeeld gemiddeld twee per week gecontroleerd.
De e-mail wordt bijvoorbeeld gemiddeld twee per week gecontroleerd. Sommigen willen hun boodschap eerst afluisteren voordat ze hem versturen, anderen willen graag eerst de stem horen of zelfs kunnen kiezen uit verschillende stemmen.
, waarin degenen die boodschappen of adviezen achterlaten zijn gerangschikt naar de punten die zij voor hun berichten hebben toegewezen gekregen. Het netwerk moet dus zo ingericht worden dat spraak altijd voorrang krijgt boven zaken als e-mail en het verzenden van printopdrachten.
Ook de mogelijkheden voor inbound marketing worden nog lang niet voldoende benut.
Alles wat via computers loopt is zonder goede beveiliging te kraken door een beetje slimme hacker.
Wereldwijd stappen klanten over op een ander bedrijf zonder dat er iets mankeert aan de service. om de aan- en afwezigheid van bedrijven onbeperkt aantal medewerkers bij te houden. Eens kijken hoe lang het duurt voordat het idee ook hier werkelijkheid wordt. Bij internettelefonie roeren diverse grote aanbieders zich.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]