help-panorama
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

wedding ring wizened


From: Cora Gibbs
Subject: wedding ring wizened
Date: Sat, 7 Oct 2006 13:29:40 +0300
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


U mag zich daarbij gesteund weten door het besef dat velen u wijsheid toewensen en met mij om kracht en Gods zegen voor u bidden. maar Gerben is een sterke man, die zich in alle verdriet aan zijn God vastklampt en moedig verder gaat.
Dat geeft ons een belangrijke internationale verantwoordelijkheid. Ook is erop gelet dat de volgende regering in latere jaren kan voortbouwen op deze begroting. Om dat mogelijk te maken, komt er een nieuwe wet voor maatschappelijke ondersteuning. Cultuur maakt het leven mooi en brengt mensen bij elkaar.
De regering zet zich in voor een goed resultaat. De keuzemogelijkheden zijn vergroot. Er zijn veel spanningen, er is een terreurdreiging, en daarom is het juist nu belangrijk om te laten zien dat er alternatieven zijn voor geweld en onrecht.
Je controleert, en laat pas door als je ervan overtuigt bent dat alles in orde is. De regering wil de landbouw steunen om door vernieuwing voorop te blijven lopen en zal haar best doen om de bedreigde visserij te helpen.
De regering spant zich ervoor in dat deze besprekingen tot vruchtbare resultaten zullen leiden. Mensen die in het onderwijs werken, hebben meer ruimte nodig om beter te kunnen inspelen op de behoeften van leerlingen.
Cultuur verbindt en verrijkt. Burgers, bedrijven en organisaties tonen zich bij deze taken steeds meer betrokken. Toen ik vanavond terugkwam stond hij inderdaad weer netjes rechtop, zonder veel zichtbare schade.
Er worden veel meer nieuwe huizen gebouwd. Nederland wil een land zijn dat creatief meezoekt naar nieuwe oplossingen. Verantwoordelijkheid is er ook dicht bij huis, in de zorg en aandacht voor elkaar.
Over de economie verschil ik van mening met het kabinet, maar de leesbaarheid van de rede gaat vooruit.
Na de break de tekst en de muziek. Daarom moet je er veel grappen over maken, maar mag je er geen risico's mee nemen.
Speciale aandacht geeft de regering aan de uitbreiding van stagemogelijkheden en combinaties van leren en werken. Scholen die goed functioneren, krijgen te maken met minder inspectietoezicht.
Daardoor zijn onze buurlanden beter bereikbaar. De stedelijke vernieuwing begint vruchten af te werpen. Zoals onze veiligheid, onze welvaart, ons milieu en onze energievoorziening; die dingen kunnen we het beste regelen samen met andere Europeanen. En terecht natuurlijk, want medicijnen helpen alleen als je ze inneemt - en bij sommige moet dat zelfs op een vast tijdstip. Mensen voelen zich veiliger. Pier afsluiten, passagier arresteren, hondenbrigade erbij, vliegtuig uitladen - veel ellende. Zonder roze bril zie je de kleuren een stuk realistischer. Dit vergt een grote inzet van ons allen. Pier afsluiten, passagier arresteren, hondenbrigade erbij, vliegtuig uitladen - veel ellende.
Ondernemerschap en innovatie worden lonender gemaakt.
De regering ondersteunt de ambitie van de agrarische sector om toonaangevend te blijven in innovatie en spant zich in voor de kwetsbare visserij.
Zo wordt het Rijksmuseum vernieuwd en is besloten een nationaal-historisch museum op te richten. Over de economie verschil ik van mening met het kabinet, maar de leesbaarheid van de rede gaat vooruit.
Nederlandse ondernemers zijn wereldwijd actief.
De gedachten van de regering gaan uit naar de nabestaanden van militairen die zijn omgekomen bij deze missies.
Daardoor heeft iedereen meer geld in de portemonnee.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]