help-panorama
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

maxim fisherman


From: Bartholomew Hawkins
Subject: maxim fisherman
Date: Sun, 15 Oct 2006 12:47:04 +0300
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Maar ik ben dan ook een recommendations-sceptica. I'm moving, and part of the reason is that the walls here are.
Met welke dringendheid ik zelf een item wil lezen, vind ik eigenlijk niet zo relevant. The first headline for a video I saw was: Vascular Cognitive ImpairmentWhoo hoo!
The subject line was: A Completely Different Video-based Web Portal. Maar het lijkt me wel interessant om, op basis van interesse voor iemands bibliografie, met iemand contact te kunnen leggen en een informeel netwerkje op te kunnen bouwen.
He offers a few simple tips that would make life easier for everyone involved.
OK, dit zou van een online bibliografie-tool een heel ander soort applicatie maken. En als ontwikkelaars of webdesigners met het hart op de juiste plaats me willen aanspreken om samen iets dergelijks op te starten: geef me een seintje. The latest in our series, "What is Bipolar Disorder to You? Maar ik ben dan ook een recommendations-sceptica.
Wie zijn die users allemaal? Thank you to our event sponsors Backbone Media and BusinessWire. Misschien zoek ik niet goed genoeg, maar er zijn nog massa's online applicaties die ik graag actief zou willen gebruiken maar die nog niet bestaan, sommige ervan op lokaal niveau.
Leve de Vlaamse dialecten. Waarom is "plezant" minder goed dan het vreselijke "leuk"? Zoals het een onderzoeker betaamt, ben ik nijver aan het lezen en een gepaste bibliografie aan het samenstellen.
And YouTube has much more than zany homemade videos. Hoeveel kost de aankoop van dit ene artikel? Waarom is "zin" correct en "goesting" een regionaal en te vermijden woord?
And YouTube has much more than zany homemade videos. Waarom is "plezant" minder goed dan het vreselijke "leuk"?


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]