howto-kickstart
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Howto-kickstart] harmonization stamina


From: Rowland Ewing
Subject: [Howto-kickstart] harmonization stamina
Date: Tue, 17 Oct 2006 18:06:54 -0200
User-agent: Thunderbird 1.0.7 (Windows/20050923)


Dergelijke nummers zijn in bedrijven en pensions immers geregeld geblokkeerd, omdat ze ook gangbaar zijn voor sekslijnen.
Het gros van de onderzochte bedrijven legt zelfs een opvallend passieve houding aan de dag. Ook blijkt in de praktijk dat juist de spannende en soms aantrekkelijke werkzaamheden buiten de deur worden geplaatst. De zakelijke dienstverlening omvat onder andere de handel in onroerend goed, de IT-sector, de juridische en economische dienstverlening en uitzendbureaus.
Informatielijnen, die normaal rechtstreeks via jou liepen, lopen nu opeens via een derde partij. Als in de persoonlijke communicatie een kink komt, zal dat onherroepelijk consequenties hebben.
Zo haalt u rust en professionele kennis in huis.
Op zeven posten wordt de telefoon soms helemaal niet opgenomen. Of het nu vanuit New York, Dubai of de eigen achtertuin is, ook vanaf het het vakantieadres wil de ondernemer controle uitvoeren.
De capaciteit is dan bijna onbeperkt. De inspectie zal de huisartsen aldaar op hun verantwoordelijkheid wijzen.
Laat een callcenter eens bellen met iedereen in uw klantendatabase om zo uw bestand op te schonen.
Vooral in de IT-sector lijkt het beter te gaan.
Dit varieert van kortdurende telemarketingcampagnes tot structurele opvang van al het binnenkomende verkeer, ongeacht het medium. Informatielijnen, die normaal rechtstreeks via jou liepen, lopen nu opeens via een derde partij.
Eenmaal aan de telefoon, blijkt de ondernemer in slechts enkele gevallen bereid het land te doorkruisen. Want de bereikbaarheid en klantgerichtheid van bedrijven daalt.
De klachten komen dan keurig genoteerd in een bestandje of per fax naar u toe, waar u ze systematisch kunt verwerken.
Bij grotere ondernemingen en de overheid zijn leidinggevenden minder geneigd om tijdens hun vakantie aan de arbeid te gaan. En daarmee is het bepaald niet in de haak in Nederland, met name als het gaat om telefonische bereikbaarheid van bedrijven.
Op deze posten werken de artsen uit een buurt of regio samen om goede doktershulp in de avond, nacht en weekeinden te garanderen. Zo haalt u rust en professionele kennis in huis. Lemmink noemt als risico van de slechte bereikbaarheid dat langetermijnrelaties met merken worden verziekt.
Het initiatief wordt volledig bij de klant gelaten.
Een bedrijf belooft iets aan zijn klant en maakt dat niet waar als je belt. Twee op de drie ondervraagden vinden het niet wenselijk om bereikbaar te zijn voor het werk tijdens de vakantie.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]