iris-user
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Iris-user] hitch


From: Cordelia Vega
Subject: [Iris-user] hitch
Date: Thu, 12 Oct 2006 20:10:55 -0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Voorwaarde is wel dat het persoonlijke contact niet verder afneemt.
Alleen de klant wordt ermee geconfronteerd. De helft van de respondenten koppelt de ontwikkelstrategie van zijn contactcenters aan de algemene bedrijfsstrategie. Zelfs als het antwoord negatief is.
Of is het misschien toch eens tijd om een airconditioningsysteem te laten installeren?
Van de vier virtualiseringsvormen komt mobiel werk het meest voor.
Overigens levert de call die jij opneemt voor een andere participant je ook onmiddellijk geld op. Uit het onderzoek blijkt verder dat problemen met internet, e-mail of de computer vaak als smoes worden gebruikt als bepaald werk niet af is. Tweederde van de onderzochte contactcenters geeft aan wel de kosten per klantcontact per kanaal te kunnen bepalen. Op die manier blijft het contactcenter een belangrijk onderwerp op de agenda van de directie. Onbeantwoorde mail wijst dus niet altijd op nalatigheid, maar soms op doelbewust time management.
Onze excuses voor het ongemak. Zonder die 'beveiliging' heeft men vaak het gevoel pas in de namiddag echt productief te kunnen worden, als de grootste bulk berichten is weggewerkt.
Terwijl goed bereikbaar zijn eigenlijk heel envoudig is. Zonder die 'beveiliging' heeft men vaak het gevoel pas in de namiddag echt productief te kunnen worden, als de grootste bulk berichten is weggewerkt.
Bovendien is er een generatieconflict tussen jongeren die met smiles en dergelijke hun mails verfraaien en de oudere generatie die het meer ziet als een digitale brief. Dat blijkt ook uit het Lexmark-onderzoek.
De man besliste om een soort demonstratie te houden in plaats van een lang betoog.
,,We vinden het zelf ook heel erg vervelend'', zegt M. Het ene is bestemd voor 'binnen de garantie', het andere voor 'buiten de garantie'. Dit is volstrekt onnodig en bovendien zeer schadelijk voor de bedrijven. Van deze sectoren weten we uit eerder onderzoek dat al een aanzienlijk aantal organisaties actief is op het vlak van virtualisering. Niet het moment waarop aan de andere kant van de lijn de hoorn van de haak werd genomen, was beslissend voor de wachttijd, maar het moment waarop een mens van vlees en bloed zich meldde.
Nee, klinkt het eensgezind, waarop hij van onder de tafel een emmer vol grind haalt die hij gedeeltelijk bij in de vaas giet.
"Wat moet u onthouden?
Het contact met de klant verloopt ook steeds vaker per e-mail.
Daarom is het enorm druk.
Toch is de gemiddelde wachttijd, in vergelijking met die van vorig jaar, teruggebracht met bijna een derde.
Alleen de klant wordt ermee geconfronteerd.
Nuon heeft twee minuten nodig voordat ze de klant te woord kan staan, Eneco anderhalve minuut en Essent iets meer dan een minuut.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]