oleo-discuss
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

wannabe


From: Sanders Turner
Subject: wannabe
Date: Thu, 19 Oct 2006 17:36:14 +0200
User-agent: Thunderbird 0.9 (Windows/20041103)


Ook al bellen ze zijn directe nummer niet.
Begin er maar aan te wennen, want dit zal alleen maar vaker gebeuren.
Hierdoor is een grote behoefte ontstaan aan secretariaat en administratieve steun. Juist dan vragen de problemen in deze sectoren relatief veel tijd en aandacht, terwijl de kans op fouten en missers onverminderd groot blijft.
Het gros van de onderzochte bedrijven legt zelfs een opvallend passieve houding aan de dag. Bedenk dat ook andere merken uit je portfolio hiervan schade kunnen ondervinden, door negatieve associaties.
Op deze posten werken de artsen uit een buurt of regio samen om goede doktershulp in de avond, nacht en weekeinden te garanderen.
Vooral de uitzendbranche en de IT-sector hadden een groot aandeel in de stijging van de bruto toegevoegde waarde van de bedrijfstak.
Onder leiding van ingehuurde professionals bloeien afdelingen op, ontstaan er nieuwe initiatieven en komt er meer rust en structuur in het bedrijf.
Dat meldt het CBS Webmagazine. Het gros van de onderzochte bedrijven legt zelfs een opvallend passieve houding aan de dag. Uw telefoniste is niet in uw kantoor gesitueerd, maar uw klanten zullen dat niet merken.
Twee op de drie ondervraagden vinden het niet wenselijk om bereikbaar te zijn voor het werk tijdens de vakantie. Er zijn er tot nu toe slechts zes verstrekt: aan Amicon Zorg, Brabant Water, AFAS ERP Software, LOI, ECI en aan Universal Electronics.
Voor de bepaling van de beste aanbieding, wordt tijdens het inkomende klantcontact gebruik gemaakt van een combinatie van business-rules en real time analyse.
Ook telefonische toezeggingen worden niet of te laat nagekomen.
Ze vertrouwen er niet op dat het bedrijf zonder hen doordraait. Binnen deze productgroep werken telefonistes die beschikken over juridische vaardigheden, zodat uw klanten op een correcte manier te woord worden gestaan. Informatielijnen, die normaal rechtstreeks via jou liepen, lopen nu opeens via een derde partij. Je krijgt als ondernemer iets minder grip op je bedrijf. Als u ze niet heeft, zoek ze dan buitenshuis.
Klantenservice per internet groeit inderdaad sterk. Op deze posten werken de artsen uit een buurt of regio samen om goede doktershulp in de avond, nacht en weekeinden te garanderen.
Als u niet de mensen kunt vinden om zelf die contacten te onderhouden kunt u kiezen voor het uitbesteden van diensten. Je kunt niet anders dan iets aan je bereikbaarheid doen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]