qemu-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Qemu-devel] Nyheter hos DokuMera


From: DokuMera Nyhetsbrev
Subject: [Qemu-devel] Nyheter hos DokuMera
Date: Tue, 24 Aug 2010 09:07:55 +0200

Om du har problem med att läsa detta e-postmeddelande, klicka här för en webb-version.
Vårt nyhetsbrev skickas automatiskt till våra kunder och intressenter. Vill du inte ha detta nyhetsbrev framöver, klicka här för att avprenumerera.
Nyhetsbrev 34/2010 Detta nyhetsbrev är skickat till: address@hidden
Medierätt - musik
Det uppkommer ständigt nya kanaler inom media vilket skapar nya förutsättningar för kommunikation och underhållning. Som upphovsman äger du rätten till ditt verk. Upphovsrätten uppstår i och med att du tecknar ner din musik (text och/eller noter) eller spelar in den. Det kan vara svårt att bevisa att du verkligen är den ursprunglige upphovsmannen men det finns några sätt att skydda sitt verk på:

• Skicka din demo, dina noter eller din text i ett rekommenderat brev till dig själv och behåll paketet oöppnat. Genom att göra det kan du använda poststämpeln som ett bevis på när verket uppkommit.
• Anmäl ditt verk till Stim (krävs att du är registrerad hos Stim).

Dessa åtgärder är inga bevis på att du verkligen är den ursprunglige upphovsmannen men du kan vid en tvist bevisa när verket uppstått.

Medierätt är ett nytt område i DokuMeras produktdatabas. Här finner du bland annat avtal inom musik och film. Genom DokuMeras Företagspaket får du tillgång till fler än 1300 avtal, checklistor, policys, expertsvar och mycket annat som underlättar och juridiskt säkerställer arbetet i ditt företag.
Veckans dokument

Artistavtal skivinspelning >> Ny !



Musikproducentavtal >> Ny !



Musikförlagsavtal >> Ny !





Veckans expert
Jens Göthberg, Expert inom Medierätt och Upphovsrätt

Advokatfirman Jens Göthberg


Advokat Jens Göthberg har lång erfarenhet av rådgivning till aktörer inom underhållningsindustrin och har biträtt flera av Sveriges största artister, skådespelare och manusförfattare under de senaste åren.

08-20 89 80
address@hidden
Erbjudande
I höst startar Sveriges första utbildning för entreprenörer och företagsledare som vill växa med sina företag – Academy of Excellence. Som prenumerant på Dokumeras nyhetsbrev får du 2 000 kronor rabatt om du bokar din plats före 27 augusti. Uppge kampanjkod ”dokumera” och anmäl dig på www.academyofexcellence.se.

Den 2 september anordnas eventet Växa 2010 på Café Opera – med inspiratörer som Bert Karlsson, Jan Carlzon, David Lega m.fl. Eventet är öppet även för dig som inte går utbildningen.
För en kostnadsfri exklusiv presentation av hur DokuMera kan spara tiotusentals kronor åt just mitt företag.
Givetvis är du varmt välkommen att ringa oss på 08-664 04 50.
Innehållet i nyhetsbrev ska inte tolkas som ett åtagande från DokuMeras sida. Informationen sänds ut i befintligt skick, utan garantier och digitala signaturer.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]