qemu-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Qemu-devel] Förbered dig inför lönesamtale t


From: DokuMera Nyhetsbrev
Subject: [Qemu-devel] Förbered dig inför lönesamtale t
Date: Tue, 14 Sep 2010 09:15:27 +0200

Om du har problem med att läsa detta e-postmeddelande, klicka här för en webb-version.
Vårt nyhetsbrev skickas automatiskt till våra kunder och intressenter. Vill du inte ha detta nyhetsbrev framöver, klicka här för att avprenumerera.
Nyhetsbrev 37/2010 Detta nyhetsbrev är skickat till: address@hidden
Förbered dig inför lönesamtalet
En persons lön påverkas av en mängd olika faktorer. Dels beror den av personens erfarenheter, arbetsuppgifter och prestationer, men marknadskrafter påverkar också lönen. Det som däremot inte får påverka är diskriminerande faktorer som t.ex. kön, etnisk tillhörighet och funktionshinder.

Det är vanligt att medarbetarnas löner ses över årligen. Detta bör föregås av ett lönesamtal som ska ske i god tid innan den nya lönen ska börja betalas ut. Under lönesamtalet fokuserar man på medarbetarens prestationer och vad som skett under året. Har medarbetaren uppnått de mål som fastslagits? Har det skett några förändringar när det gäller arbetsuppgifterna eller har medarbetaren breddat sin kompetens?

Hos DokuMera finner du mallar som hjälper dig att förbereda, inbjuda till och genomföra lönesamtal med dina medarbetare. Med DokuMeras Företagspaket får du tillgång till fler än 1400 avtal, checklistor, policys, expertsvar och mycket annat som underlättar och juridiskt säkerställer arbetet i ditt företag.

Veckans dokument
Checklista lönesamtal >>


Merarbetar och lönekriterier >>


Lönesamtalsunderlag >>


Fler lönemallar >>
DokuMeras bok
Första Dokumenthjälpen är byggd på DokuMeras dokumentmallar och beskriver de 100 viktigaste dokumenten ditt företag behöver. Alla dokument presenteras lättförståeligt med begripliga texter, smarta tips och illustrerande exempel.

Beställ här!


För en kostnadsfri exklusiv presentation av hur DokuMera kan spara tiotusentals kronor åt just mitt företag.
Givetvis är du varmt välkommen att ringa oss på 08-664 04 50.
Innehållet i nyhetsbrev ska inte tolkas som ett åtagande från DokuMeras sida. Informationen sänds ut i befintligt skick, utan garantier och digitala signaturer.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]