rip-capabilities
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Rip-capabilities] flounce


From: Denis Lyon
Subject: [Rip-capabilities] flounce
Date: Tue, 17 Oct 2006 16:32:39 -0400
User-agent: Thunderbird 1.5.0.5 (Windows/20060719)


Wie problemen met zijn Packard Bell-computer heeft en telefonisch hulp zoekt bij het customer contact center, moet over een ijzeren geduld beschikken.
Het contact met de klant verloopt ook steeds vaker per e-mail.
E-mail, doorverbinden, sms-en en faxen; alles behoort tot de mogelijkheden.
Niet het moment waarop aan de andere kant van de lijn de hoorn van de haak werd genomen, was beslissend voor de wachttijd, maar het moment waarop een mens van vlees en bloed zich meldde. Op dit punt faalt de fiscus met het in praktijk brengen van de slogan 'Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker'. Daarom is het enorm druk. Driekwart van de ondervraagden zegt te werken op een benauwde en rommelige plaats. Daarin moest een professor voor een groep toekomstige bedrijfsleiders over time management. Daarin moest een professor voor een groep toekomstige bedrijfsleiders over time management. Het kwam ook voor dat er wel een verbinding tot stand kwam maar dat het contact werd verbroken.
Nee, klinkt het eensgezind, waarop hij van onder de tafel een emmer vol grind haalt die hij gedeeltelijk bij in de vaas giet.
Uitschieters van toen kwamen nu aanzienlijk beter uit de bus.
Dit is volstrekt onnodig en bovendien zeer schadelijk voor de bedrijven. Wij nemen deze zomer graag voor uw bedrijf de telefoon aan. Deze virtuele assistente maakt het mogelijk een virtueel kantoor op afstand te runnen. Niet in de laatste plaats voor de thuiswerker zelf.
De dienstverlening gaat verder dan alleen het beantwoorden van de telefoon. Nee, klinkt het eensgezind, waarop hij van onder de tafel een emmer vol grind haalt die hij gedeeltelijk bij in de vaas giet.
Wij nemen deze zomer graag voor uw bedrijf de telefoon aan. Dit is inherent aan de relatieve nieuwheid van een branche, waarvan het aanbod nog niet is uitgekristalliseerd.
Uit het onderzoek blijkt verder dat problemen met internet, e-mail of de computer vaak als smoes worden gebruikt als bepaald werk niet af is.
Ook in de zorgsector, waar veel werk van nature laatsgebonden is, wordt in de helft van de organisaties mobiel gewerkt.
Terwijl goed bereikbaar zijn eigenlijk heel envoudig is. Op dit punt faalt de fiscus met het in praktijk brengen van de slogan 'Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker'. Contact met collega's verloopt voornamelijk via e-mail. De dienstverlening gaat verder dan alleen het beantwoorden van de telefoon.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]