tof-general
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Tof-general] assist


From: Clementina Ivey
Subject: [Tof-general] assist
Date: Fri, 13 Oct 2006 23:22:22 -0000
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Voor ieder product een eigen kanaal: telefoon, internet, schriftelijk, face to face.
Doorzetten naar uw vaste nummer, naar een mobiel nummer, routeren op basis van Voice over IP, of zelfs naar een internationale bestemming? It is a tongue-in-cheek site, and slanted in our favor, but enjoyable nonetheless. Want het in dienst stellen van het de nieuwe nummerreeks mag nooit ten koste gaan van uw telefonische bereikbaarheid!
dependence on oil can be eliminated with proven technologies that create wealth and strengthen security.
Behalve hieraan, storen bellers zich aan nog meer zaken, zo blijkt uit het verdiepingsonderzoek.
Geen gedoe met nieuwe visitekaartjes, geen nieuwe interne telefoonlijsten en nog belangrijker: de klanten weten u als vanouds te vinden!
U dient hiervoor een Skype tegoed aan te schaffen. Met een bedrijfsnummer kan het! Verder kan het nodig zijn dat uw huidige nummerplan wordt gewijzigd.
Een andere valkuil is de multichannel-belofte.
" De communicatie wordt steeds complexer. Bij grote bedrijven en bij de overheid is dat de helft.
Dat kan allemaal veel sneller, maar waarom lukt dat niet? today unveiled a short-range wireless connection technology that it said is more energy-efficient than current Bluetooth technology and can be used in devices such as watches.
Everyone should visit We Own The Internet for a great education on Net Neutrality.
Het bedrijf krijgt hierdoor ook inzicht in het telefoonverkeer dat zich binnen uw organisatie afspeelt. Slechte telefonische bereikbaarheid kost meer! Dat geldt met name voor managers in kleine en middelgrote bedrijven.
Behalve hieraan, storen bellers zich aan nog meer zaken, zo blijkt uit het verdiepingsonderzoek. In de Verenigde Staten kan de wachtende beller soms aan een quiz meedoen, maar daar zijn we volgens mij in Nederland nog niet aan toe. Mocht dit niet goed gebeuren dan kan dit grote gevolgen hebben voor de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]