dcc-dev
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Dcc-dev] advance


From: Gabriel Burch
Subject: [Dcc-dev] advance
Date: Mon, 16 Oct 2006 08:19:44 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


De helft van de respondenten koppelt de ontwikkelstrategie van zijn contactcenters aan de algemene bedrijfsstrategie. We krijgen zelfs de indruk dat we hen lastigvallen, wanneer we proberen contact met hen op te nemen.
Packard Bell wilde niet reageren op de resultaten.
Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar zijn onderneming toe te verwijzen is de winnende manier om gekwalificeerde nieuwe klanten te krijgen. En het gaat langzaam de goede kant op. Dit ondersteunt volgens de onderzoeker het volwassener worden van de contactcenters en hun strategie. In veel gevallen blijken er wel procedures voor controle te zijn, maar worden deze niet nageleefd. Snelheid van beantwoording is nog altijd belangrijk, maar vormt niet langer een onderscheidende factor in positieve zin.
Daarin moest een professor voor een groep toekomstige bedrijfsleiders over time management. Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar zijn onderneming toe te verwijzen is de winnende manier om gekwalificeerde nieuwe klanten te krijgen. Vooral in de zorgsector zullen de banen toenemen, bijvoorbeeld bij thuiszorg-organisaties en huisartsenposten. Vanuit de centra wordt ook steeds vaker email-contact met de consument afgehandeld. Voeg daarbij bijkomende kostenvoordelen door offshore of near shore outsourcing en de voordelen worden veel groter dan het bedrijf aanvankelijk had verwacht. Voeg daarbij bijkomende kostenvoordelen door offshore of near shore outsourcing en de voordelen worden veel groter dan het bedrijf aanvankelijk had verwacht.
De nummer laatst van vorig jaar presteert het ook dit jaar weer om bellers gemiddeld meer dan een kwartier te laten wachten.
Hieronder valt het zoeken naar bijvoorbeeld telefoonnummers en vermogenskosten als gevolg van het later innen van facturen. Voor webselfservice geldt ook dat men een antwoord wil vinden dat precies ingaat op de gestelde vraag.
En er is niet alleen gebrek aan ruimte: in bijna de helft van de gevallen moet de thuiswerker het stellen zonder natuurlijk licht. Het bedrijf selecteert wie er voor de beloning in aanmerking komt en onder welke criteria deze beloning wordt uitgekeerd. Het leek een logisch stap na outsourcing en insourcing.
Onbeantwoorde mail wijst dus niet altijd op nalatigheid, maar soms op doelbewust time management. Vooral in de zorgsector zullen de banen toenemen, bijvoorbeeld bij thuiszorg-organisaties en huisartsenposten. De vaas weerspiegelt dus het leven van ieder van ons en toont aan dat als u niet eerst de belangrijke dingen doet, u er dan nooit meer tijd voor heeft.
Tijdens de steekproef liep de wachttijd op tot ruim een half uur. CallXchange wordt ondersteund door Priority Telecom, Susa en Burgeoning.
Het computerbedrijf zet ons zelfs een keer meer dan een half uur in de wacht. Ook waarderen velen het ontbreken van afleiding door collega's.
Op dit moment is de Europese markt voor BPO ongeveer half zo groot als die in de Verenigde Staten.
Indirecte gevolgen van slecht onderhouden databases werden niet meegerekend.
Vanuit de centra wordt ook steeds vaker email-contact met de consument afgehandeld.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]