web-trans-coord-discuss
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Web-trans] Invitatie la Linux Open Alternative Days | LOAD 2004


From: comunicatedepresa.ro
Subject: [Web-trans] Invitatie la Linux Open Alternative Days | LOAD 2004
Date: Fri, 15 Oct 2004 12:02:08 +0300

 
     
  Vă invităm să participaţi la Linux Open Alternative Days, cel mai important eveniment din România dedicat soluţiilor software şi hardware bazate pe Linux.

LOAD se află anul acesta la cea de-a doua ediţie a sa şi se desfăşoară în perioada 26–27 octombrie 2004, la Athenee Palace Hilton Hotel. Evenimentul este organizat de către agenţia de relaţii publice New Media Agency şi îşi propune să aducă în atenţia specialiştilor şi a media, prin intermediul acestui eveniment, noi soluţii hardware şi software Open Source.

De-a lungul timpului Linux a devenit un sistem de operare foarte stabil, versatil, robust şi adaptabil. Linux este astăzi din ce în ce mai mult utilizat. Multe companii mari au adoptat sistemul şi îi susţin dezvoltarea permanentă. La nivel internaţional Linux este folosit în mod principal ca o platormă pentru servere. În continuă dezvoltare este şi segmentul de utilizare a Linux-ului ca aplicaţie pentru desktop-ul multor firme şi utilizatori individuali.

LOAD vă oferă posibilitatea de a intra în legătură cu specialişti interesaţi de aplicaţiile şi soluţiile Open Source şi de Linux. Prezentările permit familiarizarea cu cei mai cunoscuţi producători şi distribuitori de soluţii Open Source din România, ele constituind şi un prilej de stabilire de noi contacte şi parteneriate profitabile.

 
 
To unsubscribe click on this link !
reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]